Lions 100 Blues 2017

Tule nauttimaan syksyn värikylläisestä musiikista huipputaiturien kanssa Lions Club Espoo Pohjoisen – Esbo Nordin järjestämään tapahtumaan monien mahdollisuuksien Marketanpuistoon 9.9.2017 klo 15-19. Tule yksin, tuttavien tai perheen kera. Osoite: Marketanpuisto, Pehtorinkuja 3, Espoo.  

Kuuntele ja nauti suomalaisten huippu-artistien monipuolisesta kattauksesta

  • Bluesklassikko Honey B & T-Bones solistina Aija Puurtinen 
  • Voice-semifinalistit Tomas Höglund ja Maria Höglund orkestereineen
  • Soul- ja poptaituri Riikka Keränen Quartet

Lions Club Espoo Pohjoisen – Esbo Nordin järjestämä uusi musiikkitapahtuma kauniissaja monipuolisessa Pohjois-Espoon Marketanpuistossa järjestetään ensi kerran 9.9.2017 klo 15-19. Tapahtuman tuotot menevät hyväntekeväisyyteen. Hinta 29 € ennakkomyynnissä. Alle 15-vuotiaat vanhempien seurassa ilmaiseksi. Hinta tapahtuman lippuporteilla 30 €. Tapahtuma-alueella on toimii Ravintola Margreteberg (B-oikeudet), joka on auki koko taphtuman ajan. Liput helposti Tickectmasterista, osoitteesta  http://www.ticketmaster.fi/event/205033  

Tapahtumapaikka ja yhteydet

Omalla autolla: kaksi parkkialuetta ja kolme sisääntuloporttia (kts. Edellä esitetty kartta). Laita navigaattoriin osoite Pehtorinkuja 3, Espoo.

Bussiyhteydet: Tapahtuma-alueen läheisyyteen tulee busseja eri suunnista. Parhaan bussiyhteyden voi tarkistaa reittioppaasta (www.reittiopas.fi). Lähin bussipysäkki on Kulloonmäki. Reittioppaaseen voi kirjoittaa myös Pehtorinkuja 3, 02940 Espoo. Pysäkiltä on noin 500 metrin kävelymatka tapahtuma-alueelle.

Marketanpuisto
Marketanpuisto (www.marketanpuisto.fi) sijaitsee Kehä III:n välittömässä läheisyydessä Bodom-järven itäpuolella. Se on Suomen suurin piha- ja puistorakentamisen näyttelypuisto, lähes seitsemän hehtaarin laajuisen puiston näyttelyosastoilla on esillä liki kahdeksankymmenen yrityksen tuotteita. Marketanpuisto on puutarhaharrastajan ideapankki ja tapahtuma-puisto, joka toimii myös kiinnostavana retki- ja virkistyskohteena (kts. video). Tapahtumapaikalla on mm. ravintola Cafe Margreteberg  (www.premiumcatering.fi), Överbyn puutarhamyymälä (www.overby.fi) sekä Lions Club Espoo Pohjoisen perustama lasten Leijonapuisto. Lions 100 Blues tapahtumapaikka on Axxell Överbyn iso nurmikenttä puutarhamyymälän ja ravintolan välissä, Marketanpuiston vieressä.

Marketanpuiston esittelyvideo

LIONS 100 BLUES

Ohjelma:

 Klo 15   Honey B & T-Bones

Klo 16   Riikka Keränen Quartet

Klo 17   Tomas ja Maria Höglund ja orkestereineen 

Klo 18   Riikka Keränen Quartet

 HONEY B & T-BONES 

Aija Puurtinen: laulu, Esa Kuloniemi: kitara ja laulu, J Sees Steinway Salonen: rummut ja laulu, Pekka Rajamäki: basso ja laulu, Jari Holmerg: miksaus

Honey B & T-Bones kuuluu suomalaisen rytmimusiikin klassisiin kokoonpanoihin. Samalla se on maamme bluesnäyttämön evolutiivisimpia toimijoita. Jo 35 vuotta vaikuttanut bändi ei tarjoile kilotavaraa, vaan väkevän coctailin jossa nykypäivä ja historia lyövät kättä sopusoinnussa. Muhevat bassolinjat ja funky rummutus rakentavat perustan, jonka yllä liitelevän Esa “Bluesministeri” Kuloniemen slidekitara ei ota vankeja. Raakakakun koristeena on Musiikin tohtori Aija ”Honey B” Puurtisen laulu. Kuvittele päivitetty Memphis Minnie ja olet lähellä totuutta!

Yhtyeen uusi studioalbumi Time Was valittiin Soundi-lehden kriitikkoäänestyksessä vuoden 2016 parhaiden albumien joukkoon. Levyltä lohkaistut kolme singleä ja myös videona esimerkiksi YouTubessa nähtävät Easy Baby, Sauna, Tar & Booze ja You Hang Me With Your Love on äänitetty USA:n Memphisissä tarunhohtoisessa Sun-studiossa. Neljännestä singlestä Follow Me tehty video osallistuu Berliinin musiikkivideofestivaalille toukokuussa 2017.  www.hbtb.net

Tomas ja Maria Höglund sekä orkesteri

Tomas ja Maria Höglund laulu, ”Vain Elämää” orkesterin kosketinsoittaja  ja taustalaulaja Mikko Mäkinen, kitaristina ja taustalaulajana Talent Suomi finalisti Lauri Schreck, Janne Rajala basso ja taustalaulu sekä  Hannes Pirilä Rummut. 

Voice-kilpailussa eri tuotantovuosina menestynyt aviopari esittää tanssittavaa Rythm and Blues -musiikkia: esimerkiksi seuraavien tähtien musiikkia Stevie Wonder, James Brown, Jackson 5, Tina Turner, Huey Lewis, The Pointer Sisters, Tom Jones, Aretha Franklin, Joe Cocker, Kool and the gang, Eric Clapton, Otis Redding.

Tomas Höglund on syntynyt Pedersören kunnassa. Hän on opiskellut laulua Pietarsaaressa ja työskentelee nyt freelance laulajana, lauluntekijänä ja musiikin opettajana. Tomas on julkaissut oman levyn ”So far so good” vuonna 2015. Tomas osallistui Voice of Finland vuonna 2013, jolloin pääsi semifinaaleihin. Tomas asuu Kirkkonummella vaimonsa Marian ja perheensä kanssa (www.tomashoglund.com).

 Maria Höglund on syntynyt ja kasvanut Pietarsaaressa. Siellä hän on opiskellut myös laulua. Maria työskentelee freelance laulajana oman päivätyönsä ohessa HR-spesialistina. Maria on mukana mm. Helsingin kaupunginteatterin musikaalissa Les Miserables ja toiminut solistina monissa kuoroissa. Vuonna 2015 hän osallistui Voice of Finland laulukilpailuun, jossa hän pääsi loppukilpailuun.

Tomas Höglund är uppvuxen i Pedersöre. Han har studerat sång i Jakobstad och arbetar nu som freelance sångare, låtskrivare och musiklärare. Tomas har gett ut egen skiva ”So far so good” 2015. Tomas var med i Voice of Finland 2013 där han kom till semifinal.. Tomas är numera bosatt i Kyrkslätt med sin fru Maria och familj. 

Maria Höglund är född och uppvuxen i Jakobstad där hon har studerat sång. Hon jobbar som freelance sångare på sidan av sitt dagjobb som HR-specialist. Maria har bland annat varit med i Helsingfors stadsteaters uppsättning av Les Miserables och fungerat som solist i många körer. 2015 var hon med i Voice of Finland där hon kom till semifinal.

Riikka Keränen Quartet

Keränen esittää yhtyeineen pop/soul-musiikkia. Keränen jakaa lavan lempimuusikoidensa ja ystäviensä kosketinsoittaja Mikael Myrskogin, basisti Eero Sepän sekä rumpali Anssi Tirkkosen kanssa. Yhtye on tavannut yhteisten jazzopintojen myötä Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa. 

Riikka Keränen – laulu, Mikael Myrskog – koskettimet, Eero Seppä – basso, Anssi Tirkkonen – rummut