Lions Club Espoo Pohjoinen -Esbo Nord

LC Espoo Pohjoinen - Esbo NordVuonna 1964 perustettu klubimme on Espoon toiseksi vanhin Lions-klubi. Klubin jäsenmäärä on 32 (vuonna 2019). Jäseninämme on sekä miehiä että naisia. Toiminta-alueemme on Pohjois-Espoo ja tarkemmin sanottuna Vanhalta Turuntieltä pohjoiseen.

Aktiviteeteistamme vanhin on Kevättempaus. Se järjestetään keväällä 2019 28 huhtikuuta, vähän ennen Vappua, Laaksolahden monitoimitalossa ja sen ympäristössä. Kevättempaus on koko perheen iloinen tapahtuma, jossa on monenlaista ohjelmaa perheen pienimmistä aikuisiin. Kevättempaus on klubillemme tärkein varainhankintakeino ja se on järjestetty jo vuodesta 1982 alkaen. Kaikki keräämämme varat menevät Lions-toiminnan kautta lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Tuemme monin tavoin nuoria, veteraaneja, ja muita apua tarvitsevia paikallisyhteisömme jäseniä. Klubimme on osallistunut myös kaikkiin valtakunnallisiin Punainen Sulka keräyksiin. Ensimmäisessä keräyksessä 1960-luvun alussa se oli jopa kolmanneksi paras maassa.

Klubimme on osallistunut Suomen Lions-liiton mukana vuodesta 2010 Nenäpäiväkeräykseen.

Klubimme on aikanaan perustanut myös kaksi muuta Espoossa toimivaa Lions-klubia: LC Espoo Leppävaara ja LC Espoo Keskusta.

Klubimme toiminta on monipuolista ja palkitsevaa.  Jäsenmäärämme kasvu on ollut tasaista ja jäsenmäärän ollessa tällä hetkellä 32, on tilanteemme hyvä aktiivisen klubitoiminnan ja aktiviteettien toteuttamisen näkökulmasta.

Jos tunnet kiinostusta Lions-toimintaa kohtaan, haluat vaikuttaa paikallisyhteisössäsi ja auttaa apua tarvitsevia Lionsien perinteiden mukaisesti – tervetuloa mukaan. Yhtenä esimerkkinä tukemistamme paikallisyhteisömme jäsenistä on kehitysvammaisten mainio Bemband, jota olemme tukeneet useiden vuosien ajan. Bemband koostuu lahjakkaista musiikinharrastajista ja heidän soittotaitonsa häikäisee. Bemband vastaa jo perinteisesti Kevättempauksemme elävästä musiikista.

Kokouspaikkamme on Ravintola Laguna Espoossa. Kokoukset ovat joka kuukauden 1. tiistai klo 18:00, ei kuitenkaan kesä-heinäkuussa. Kokouksemme alkavat vapaalla keskustelulla ja kuulumisten vaihtamisella, klo 18:30 ruokailemme, jonka jälkeen seuraa virallinen kokousohjelma.

Lions Clubs International verkossa: http://www.lionsclubs.org/FI/index.php

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s