Ruokakeräys vähävaraisille

LC Espoo Pohjoinen – Esbo Nord järjestää muutaman kerran vuodessa yhteistyössä K -Supermarket Lähderannan kanssa ruokakeräyksen. Keräys toteutetaan etukäteen sovittuna lauantaipäivänä. Kaupan asiakkailla on mahdollisuus ostaa ennalta suositeltuja tuotteita ja lahjoittaa ne keräyspisteeseemme.

Parhaita keräystuotteita ovat pitkään säilyvät elintarvikkeet kuten säilykkeet, korput, pastat, keksit, kahvi, tee, rusinat, ruokaöljy jne. Pesuaineetkin ovat tervetulleita. Myös kauppias osallistuu keräykseen lahjoittamalla elintarvikkeita, keräyslaatikoita, mainostamalla aktiviteettiamme sekä osoittamalla meille varastotiloja ja paikan, jossa voimme pitää keräyspistettä.

 

Klubilaiset ovat sovittuna lauantaina paikalla infoamassa keräyksestä, Lions -toiminnasta, vastaanottamassa tuotteita ja lajittelemassa ne banaanilaatikoihin.

Ruokakeräys vähävaraisilleLaatikot luovutetaan Auroran diakoniapalveluun, josta ne ruokakasseina jaetaan alueemme vähävaraisille. Ajankohta pyritään sopimaan diakoniapalvelun kanssa siten, että se ei osu yhteen muiden isojen keräyspäivien kanssa, kuten joulun.

K -Supermarket Lähderannalla on vankka seuraajakunta Facebookissa, ja keräyksemme on saanut runsaasti huomiota paikallisessa somessa. Asukkaat ovat osanneet odottaa tapahtumaamme, ja jo kauppaan tullessaan monet ovat varautuneet keräykseen. Tunnettuus on kasvanut joka keräyksen yhteydessä, ja olemme saaneet erittäin positiivista palautetta siitä, että rahan sijaan on mahdollista lahjoittaa hyödykkeitä.

Kampanjamme on onnistunut erittäin hyvin, sillä olemme aina saaneet upean määrän elintarvikkeita. K -Lähderannan asiakkaat ovat ottaneet keräyksen omakseen, ja Lions -piirimme on pitänyt tätä Valkosen Pekan kehittämää aktiviteettia erinomaisena ja suosittelee sitä muillekin klubeille.

Kiitos kaunis kaikille lahjoittajille ja kauppiaspariskunta Nina ja Ville Saarikolle!

https://www.k-ruoka.fi/kauppa/k-supermarket-lahderanta

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s