LEIJONAPUISTO ON LASTEN JA MYÖS VANHEMPIEN SUOSIKKIPAIKKA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lapset nauttivat leikkimisestä ja vanhemmat rentouttavista hetkistä Marketanpuistossa sijaitsevassa Leijonapuistossa. Se näkyy myös käytöstä kertovina kulumisen jälkinä ja kuuluu sekä lasten että vanhempien innostuneissa puheissa. Leijonapuisto sopii hyvin alakoululaisten ja pienempien lasten leikkipaikaksi, jossa myös puistossa vierailevat vanhemmat voivat rentoutua puiston muihin kohteisiin tutustumisen välillä jopa piknikin merkeissä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leijonapuiston avajaisia vietettiin 24.5.2014 kevään puutarhapäivän yhteydessä, jolloin puistossa oli runsaasti yleisöä ja lapset innoissaan ryntäsivät vanhempiensa seuraamina tutustumaan Leijonapuistoon. Ajatus Leijonapuiston perustamisesta syntyi, kun Lions Club Espoo Pohjoinen halusi juhlistaa 50-vuotista palvelutyötään tuottamalla jotain pysyvää lasten hyväksi. Marketanpuisto osoittautui sijaintinsa puolesta hyvin sopivaksi ja muutoinkin hyväksi yhteistyökumppaniksi, kun vielä saimme Leikkiset Oy:n osallistumaan Leijonapuiston rakentamiseen ja toimittamaan leikkivälineet. Erinomaisella yhteistyöllä ja Arne Ritari säätiön tuella saimme aikaan toimivan Leijonapuiston, johon vielä myöhemmin Lions Club Laakson Liljat osallistui hankkimalla keinun lapsille.

Suomi itsenäistyi 6.12.1917 ja 100-vuotiaan Suomen juhlavuotta vietettiin valtakunnallisesti monella tapaa juhlien. Myös Lions-järjestö täytti 100 vuotta, joten LC Espoo Pohjoinen halusi muistaa kaksinkertaista juhlavuotta ja istutti tammen Leijonapuiston laidalle muistuttamaan juhlavuodesta. Kiveen tammen vieressä kiinnitettiin juhlavuodesta kertova laatta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s