Kevättempaus 2018

[***  Kevättempaus 2019, klikkaa tästä ***]

Kevättempaus, on klubimme järjestämä keväinen koko perheen markkinahenkinen tapahtuma Espoon Laaksolahden monitoimitalolla ja sen ympäristössä. Olemme järjestäneet Kevättempauksen jo vuodesta 1982 alkaen, joka vuosi, ja perinne jatkuu edelleen. Kevättempauksen ajankohta on tänä toimintavuotena sunnuntaina, 22.4.2018 klo 11-14.

YK:n yleiskokous on julistanut saman huhtikuun 22. päivän Kansainväliseksi Äiti Maan päiväksi, jotta muistaisimme elää arjessamme harmoniassa luonnon kanssa, ja jotta niin nykyisillä kuin myös tulevilla sukupolvilla olisi oikeudenmukainen mahdollisuus elää tasapainoista elämää maapallollamme.

Nähdään Kevättempauksessa. Kevättempauslehti 2018 ilmestyy huhtikuussa. Vuoden 2018 Kevättempauslehteen voit tutustua klikkaamalla oheista linkkiä: Kevättempauslehti 2018 A . Tervetuloa mukaan koko perheen voimalla!

Tule maistamaan Legendaarista Lohisoppaa, vohveleita sekä muita buffetin antimia, nauti musiikista, kokeile onneasi arpajaisissa! Paikalla on myös pomppulinna lapsille, ilmapallomyyntiä, kevätkukkia, klubilaiset myyvät laadukkaita linnun pönttöjä, ja paljon paljon muuta. Kevättempaus on koko perheen mukava keväinen päivätapahtuma, jossa on monenlaista ohjelmaa kaikenikäisille.

Tapahtuman tuotot menevät pääsääntöisesti paikallisyhteisömme tukemiseen, mutta osallistumme myös  Suomen Lions-liiton, sekä kansainvälisen Lions Clubs Internationalin kautta kansallisiin ja kansainvälisiin avustushankkeisiin. Tapahtuma on klubillemme tärkein varainhankintatilaisuus. Kaikki tuotot tilaisuudesta menevät lyhentämättöminä hyväntekeväisyyteen Lions-toiminnan kautta. Tuemme lapsia, nuoria, vanhuksia ja muita apua tarvitsevia.

 

Osallistumalle tapahtumiimme olet mukana auttamassa – suurkiitos siitä!
Vårjippot vill vara en vårlig tillställning för hela familjen med ett mångsidigt program för barn i alla åldrar. För vår klubb är jippot den viktigaste penninginsamlingsaktiviteten. De insamlade medlen går oavkortade till hjälpverksamhet, som främst riktar sig till hjälpverksamhet i vårt närområde. En del går dock även via Finlands Lionsförbund och takorganisationen Lions Clubs International till nationella och internationella biståndsprojekt.
Genom att delta i vårt jippo är du med och hjälper – ett stort tack för det!